Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MMOG képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

MMOG - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » MMOG
Keresés
Találatok száma - 11 db
4Story

4Story

A zemi gyártotta ezt a játékot. Ez egy mmorpg. Angol nyelvű, de van magyar változata is aminek gates of andaron a neve. 4STORY online, MMORPG free online game, is new online game it emphasizes enormous quests and the war between two realms.

Gates of Andaron

Gates of Andaron

Gates of Andaron ingyen MMORPG. Ingyen letölthető online játék. A Gates of Andaron egy olyan ingyenes MMORPGame ami magyarul is játszható. Ingyenes és ez az egyik jó benne. Meg se kell venni, csak le kell tölteni a weboldalról, aztán meg havi díj sincs. Szóval teljesen free a cucc. Fel telepíted a gépedre és már megy is. Az oldalon lehet regisztrálni bele.

Ingyen MMOG, MMORPG

Ingyen MMOG, MMORPG

Az mmogame, csak másokkal eggyüt való módban játszható online játék. Van belőle sok változat. Itt mind össze van gyűjtve. Semmi sem hiányzik a pakliból. Az öszeset megtalálod. A legjobb ingyenes MMO játékok MMOG, MOG, MMOSP, MMORPG, MMOS, MMOFGT, MMOR, MMORTS .

Last Chaos

Last Chaos

Long before war ravaged the lands of Iris, Eres, the God of Darkness joined with Apollon, the God of Light, to create the world of mortals. Upon finding the world completed, Eres and Apollon returned to their own realms to rest; Eres to the Realm of Darkness, and Apollon to the Realm of Light. Occasionally the Gods would bless the Irisians with their presence, and bring along with them, their gifts. Eres grew jealous of the people's love for Apollon. He began hating Apollon and the world they had created. For ages he schemed while building a secret army deep within the depths of his world.

Metin2

Metin2

MMORPG Metin2 részletes story, rendszerkövetelmények, letöltés, chat. Ismerd meg a metin2 világát ebben a cikkben és tudj meg róla többet. Kövek hullanak az égből és emberek hfeje hullik. Milyen királyságok vannak és milyen fajok ? Olvass utánna a metinnek

MMORPG

MMORPG

MMORPG olyan online számítógépes szerepjáték illetve kalandjáték, amit csak többjátékos azaz multiplayer módban lehet játszani. Az angol kifelyezés Massivly Multiplayer Online Role Playing Game nagyjából ezt jelenti. Az mmorpg játékok hatalmas üzletet jelentenek a mai világban. Ismerked meg jobban az MMORPG-vel .

MUOnline

MUOnline

A Mennyek kapui újra megnyílnak, a csillagok elhalványulnak és félelem ül a világra. Egy szent támad fel és leveri a rabság láncát. Mohóság tépi szét a földet. Ez őrület. Vér festi vörösre a tájat. A nap alatt a legendák és a tudomány nyolc ékkövet fog megjelenni és eljő a Sátán... Figyelj ezen szavakra bölcs ember! Eljő a nap, amikor a nyolc ékkő a föld alá kerül, és azt a napot az Ítélet napjának fogják hívni. Amikor a mennyek fénysugara befedi az eget és visszhang sír a Halál Völgye felett. És a fény eljő újra erre a földre egy rég elfeledett világból.

POPMOG

POPMOG

Our company GameGenetics specializes in distribution of the best online games, mainly browser- and client-based multiplayer games (MMOs). We aggregate top online games around the world and provide media partners like you with a customized selection of games, matching your audienceOur game portfolio includes 70 titles from leading MMO publishers such as Bigpoint, Gamigo, InnoGames, Frogster, Travian and many more. Our portfolio is growing steadily; most games are available in many languages

Second Life

Second Life

Official website. Second Life is a free 3D virtual world where users can socialize, connect and create using voice and text chat. Experience endless surprises and unexpected delights in a world imagined and created by people like you.

Hirdetés
World of Warcraf server

World of Warcraf server

A World of Warcraft szuerverek elérhetőpsége és melyik aktív. Ez az oldal azért jött létre, hogy minőségi, áttekinthető környezetben lehessen WoW szervereket hirdetni. Alapesetben minden oldal egyenlő, így a beküldés sorrendjében kerülnek ki.

World of Warcraft

World of Warcraft

A World of Warcraft (röviden WoW) a Blizzard Entertainment 2004-ben megjelent számítógépes játéka. A nagy sikerű Warcraft sorozat történetét folytatja, pontosan két évvel a Warcraft III: The Frozen Throne eseményei után kapcsolódunk be a történetbe. A játék stílusa MMORPG (massively multiplayer online role-playing game), azaz csak interneten keresztül játszható szerepjáték, melyet egyszerre akár több százan vagy ezren is játszhatnak egy online világban. A játékosoknak rendszeresen elő kell fizetni a játékra. A játékhoz két kiegészítő lemez készült eddig. Első kiegészítője, a The Burning Crusade 2007. január 16-án jelent meg, második kiegészítője, a Wrath of the Lich King 2008. november 13-án jelent meg. A harmadik , a Cataclysm 2009. augusztus 21-én lett hivatalosan bejelentve. A World of Warcraft jelenleg 11 és fél millió előfizetővel rendelkezik,[3] ezzel a világon a legnépszerűbb MMORPG,[4][5][6] és a Guinness világrekordot is tartja ezen cím alatt.[7] 2008 áprilisában úgy becsülték, hogy a többjátékos játékok piacának 62%-át birtokolja A játékosoknak, mikor belépnek a játékba, választaniuk kell a szerverek, avagy világok (realm) közül. Egy szerveren egy előfizetésről maximum 10 karakter lehet és legfeljebb 50 karakter indítható előfizetésenként (account).

Tuti menü