Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Játék Magazinok képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

Online Játék Magazinok - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » Online Játék Magazinok
Keresés
Találatok száma - 13 db
576

576

Online játék magazin Az 576 KByte egy 1990 és 2002 között megjelenő, videojátékokkal foglalkozó magazin volt. Az első évben kéthavonta jelent meg, majd később áttértek a havi megjelenésre. Sokak szerint úttörőnek számított Magyarországon, mert meghonosította és több ezer fiatallal szeretette meg a videojátékat illetve a hozzá kapcsolódó kultúrát. A többi, hasonló témájú újság közül egyedi, humoros, de egyben tartalmas játékismertetőivel emelkedett ki. Ugyanakkor a kor divatjával szembeúszva nem adtak hozzá CD mellékletet. * Szoftverek * Hardverek * Játékadatbázis * Új megjelenések * Hírek * Előzetesek * Tesztek * Trófeák * Achievementek * Galériák

Elitgamer

Elitgamer

Ha unatkozol vagy elakadtál egy játékban vagy bármit is keresel játékokkal kapcsolatban, akkor néz be hozzánk nálunk megtalálhatók a legújabb hírek, demók, kiegészítők, javítások, magyarosítások, tesztek, csalások és még sok más hasznos és érdekes dolog.

Game Chanel

Game Chanel

A 2001 januárjában indult Game Channel független számítástechnikai magazin elsősorban a PC-re és újgenerációs konzolokra (PS3, XBOX360, PSP, Wii) készülő játékokkal foglalkozik, de sok más témakört is lefed tartalommal. Így a játéktesztek mellett felhasználói szoftver teszteket, hardverteszteket, mozifilm-kritikákat is rendszeresen olvashatunk rajta - mindezt napi 11-15 friss hír mellett. Az oldal többszöri technológiai átalakulás után jelenleg a 6.0 verziónál tart. A folyamatos fejlesztések mellett a magazin 2007 júniusában tartalmilag is sok tekintetben változott, 2008 első negyedévétől pedig nagyléptékű arculatváltáson esett át. 2009 dizájnújítást és több funkcióátalakítást hozott, több új hasznos funkcióval. Mára a Game Channel a hazai online játéksajtó meghatározó szereplője, ahol minden gamer megtalálja az őt érdeklő tartalmat - bármelyik platformot is használja.

GameStar

GameStar

A GameStar egy havonta megjelenő PC-s videojáték-magazin, amit a német IDG Entertainment Verlag ad ki Németországban. 2008-ban átlagosan 250.000 példányszámban fogyott el a lap, így a legkeresettebb PC-s videojáték magazin Európában.[1] A magazint Magyarországon, Csehországban és Kínában is kiadják. Olaszországban, Lengyelországban és USA-ban is megpróbálták piacra dobni a lapot, de néhány hónap múlva elbukott, habár a magazin weboldala még él az országokban. Az amerikai kiadás jóval eltért a többitől, mivel felnőtteknek írták PC-s és konzolos játékokról, hasonlóan az inCite-hoz. 2005-ben a GameStar létrehozott egy testvérlapot /GameStar/dev néven, amely az Európai Játékfejlesztőket célozza meg. A GameStar-nak egy testvérlapja is van, mégpedig a GamePro, amely a konzol játékokra fókuszál. 2007. december 1-jétől Michael Trier a szerkesztő-főnök, Gunnar Lott-ot követve.[2] 1999 szeptemberében jelent meg az első magyar nyelvű szám, októberétől pedig teljes játékot, esetenként játékokat is adnak a magazinhoz. Főként PC játékokat tesztelnek, 2008 februárjától Xbox 360-ra készült játékokat is.

HC Gammer

HC Gammer

A MAGYAR JATEKVILAG EPICENTRUMA. Hardcore Gamer (HC.Gamer) Online számítástechnikai játékmagazin. A Habostorta Média Network tagja. A HardCore Gamer (HC.Gamer) Magyarország legrégebben jelen lévő online játékmagazinja. 1996-os indulása óta meghatározó szerepet tölt be a hazai játéklapok között. Jelenleg napi 4500 látogató olvassa rendszeresen, olvasótáborát a magyar számítástechnikai élet keményvonalas fiataljai alkotják (életkoruk 14-29 év közötti), akik a végfelhasználók technológiai elitjét képviselik; potenciális hardver és szoftver vásárlók. Tartalom tekintetében nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink a napi hírek folyamatos frissítése mellett rendszeresen publikálnak játékcikkeket és hardverteszteket egyaránt. Kvalitásukat jellemzi, hogy irásaik számos hazai online és offline lapban is megjelennek.

Játékok.hu

Játékok.hu

JÁTÉKOK online szórakoztató szabadidős magazin. A legfrissebb játék hírek a PC és konzol játékok világából képekkel, videókkal és letöltésekkel. Magyarország legnagyobb játékok fóruma, valamint a legjobb válogatott online játékok egy helyen: ingyenes flash játékok online minden mennyiségben a jatekok.hu-n.

MMO CENTER

MMO CENTER

MMO Játékokkal foglalkozó online játékmagazin. Az MMOG játékok interneten keresztül játszható számítógépes játékok és konzol játékok gyüjtő kifejezése. Ezeket a játékokat kizárólag online módban lehet játszani. Az mmocenter a magyar mmog játékok online magazinja.

MMORPG Játék Magazin

MMORPG Játék Magazin

MMORPG Játék Magazin. Magyarország első MMORPG játékokkal foglalkozó játékmagazinja. Ingyenes hozzáférés mindenkinek. Játékleírások , játék ismertetők. MMORPG játéklista fizetős és ingyenes MMORPG játékokkal. Játék hírek és MMORPG történetek várják a látogatókat.

Napiszaros Videók ingyen

Napiszaros Videók ingyen

Humoros képek és videók portálja, minden napi nevetés kicsiknek nagyoknak. Érdekességek az állatok világából, sok-sok képpel és videóval. Vicces videók gyűjteménye, a vicces videók kereső szóra kijövő első 21 videóból.

Hirdetés
Nevelde Központ

Nevelde Központ

Magyarország leglátogatottabb Browser Based Games oldala. Neveldék, stratégiai játékok, szerepjáték, tippek trükkök, tutoriálok... Online Játékmagazin. Magyar Virtuális neveldék portálja. Az oldalon csak ingyenesen játszható nevelde található ! Játssz a legjobbakkal !

OGI

OGI

OGI.hu - A bennfentes. Legújabb és leghasznosabb információk PC-re és konzolra. Játékos magazin. Gyengébb minőségű magazin a konzolos és pc játékokról. Sok tartalom kevés érték. Rengeteg leírás. Játékos magazin.

PC Dome

PC Dome

Online PC-s és konzol játékmagazin a legfrissebb hírekkel, előzetesekkel és ismertetőkkel a számítástechnika világából. A PC Dome egy kizárólag az interneten olvasható, független számítástechnikai magazin, mely 1998 óta várja a PC-s játékok iránt érdeklődő fiatalokat. A hazai online lapok közül a PC Dome az évek során óriásira növekedett cikk- és hírgyűjteményével, exkluzív kiállítási beszámolóival, valamint népszerű fórumával emelkedik ki.

PC Guru

PC Guru

A PC-GURU olvasója 15-29 év közötti (45%), jellemzően férfi (88%), és a számítástechnika, valamint a szórakoztató elektronika és könnyűzene iránt érdeklődő, komoly vásárlóerőt képviselő, a technológiai fejlesztésekre és újdonságokra mindig nyitott stabil, márkaorientált réteg A PC Guru egy eredetileg Guru néven, lemezújság formájában, 1992 júniusában útnak indított, főleg Amigás számítógépes játékokkal foglalkozó havilap volt. Alapítói: Berényi 'Bear' Zoltán, Fehér 'Masell' Gábor, Marinov 'Gaborca' Gábor és Turcsán 'Shy' Tamás magánkiadásban indították el az akkor szinte mozgalomként működő számítógépes klubrendszerre építve. A lapot már kezdetben is olyanok szerkesztették, akik kiemelkedő szaktudásukat adták át az olvasóknak. Az alapítók közül 1994-ben kikerült 'Masell', aki ma a Disney Interactív vezetője, Gaborca, aki ma az egyik legjobb 3D artist itthon, illetve Shy, aki számítógépes szakújságíróként dolgozik azóta is. A lap negyedéves mellékleteként jelent meg először a PC Guru, ez a kiadvány csakis a PC-s játékokra koncentrált. Az asztali számítógépek térnyerésével és az Amiga platform leáldozásával párhuzamosan a PC Guru vette át az egykori Guru helyét.

Tuti menü