Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Kaland Játékok képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

Online Kaland Játékok - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » Online Kaland Játékok
Keresés
Találatok száma - 16 db
BattleKnight

BattleKnight

Lovagos kalandjáték. A BattleKnight egy ingyenes online böngészős játék. Vállj fénylő vértű bajnokká vagy sötét, fosztogató lovaggá, aki nem fogad el semmilyen törvényt. Csak Te határozhatod meg a végzeted

BloodyHunter

BloodyHunter

Sok-sok évvel ezelőtt egy távoli világban sötétség és félelem költözött az emberek nyugodt életébe. Egyre több és több Vámpír bukkant fel, akik megállíthatatlanul oltották szomjukat az emberek véréből. Ezt megelégelve néhány bátor harcos fegyvert ragadott és szembeszállt velük. Hosszú kegyetlen harc kezdődött, végül az emberek majdnem legyőzték a Vámpírokat. Néhány példány maradt csak, így az emberek elkezdtek ünnepelni, mulatozni. Késő este volt, tiszta ég, telihold. Néhányan elmentek a tóhoz megmártózni egy kicsit, ám sosem tértek vissza. Senki sem tudja mi történhetett a tónál, az emberek végleg eltűntek és ezen az estén valamilyen furcsa lények bukkantak fel az erdőben. Testüket szőr borította, vonyításuk a farkasokéhoz hasonlított. Ezek a lények hússal táplálkoztak, rátámadtak az emberekre és a vámpírokra is. Az embereket így már nem csak a Vámpírok, hanem a Farkasemberek is veszélyeztették. A Farkasemberek támadták a Vámpírokat is, ahogy a Vámpírok is támadták a farkasembereket. Újabb hosszú és véres harcok kezdődtek és azóta is dúl a Harc az Emberek, Vámpírok és Farkasemberek közt. Most rajtad a sor! Csatlakozz te is Emberként, Vámpírként vagy Farkasemberként és vedd fel a harcot a többiek ellen!

Éjszaka Háza fórum alapú szerepjáték

Éjszaka Háza fórum alapú szerepjáték

Fórum alapú FRPG szerepjáték az Éjszaka Háza világhírű könyvsorozat alapötletén. Az Éjszaka Házában az a feladatunk, hogy Nüxet az Éjszaka Istennőjét szolgáljuk, és ideális feltételeket teremtsünk a vámpírjelölteknek a tanuláshoz és a felnőtt vámpírrá való Átváltozáshoz. A vámpírjelölteket megismertetjük matriarchális társadalmunk gazdag és összetett kultúrájával, és ellátjuk őket speciális tanácsokkal mind művészeti, mind vámpírszociológiai tanulmányaik során. Mivel a varázslás mindennapos része a vámpírok életének, az ezzel kapcsolatos ismereteket is beleszőttük a tananyagba, így minden vámpírjelölt járatos lesz az ősi varázslatokban és szertartásokban. Tanári karunk kivétel nélkül különleges képességekkel megáldott felnőtt vámpírokból áll, akik önállóságra és önkifejezésre buzdítják a diákokat.

Fórum alapú vámpíros szerepjáték

Fórum alapú vámpíros szerepjáték

Erisbourne nem egy szokványos nagyváros. Minden ember éli a mindennapi és jól megszokott életét... de semmi sem az, aminek látszik. A vérállatok emberbőrben tökéletesen elvegyülnek. Vajon ki lesz az, aki holnap megszólít az utcán? Biztos vagy benne, hogy a főnököd ember? A kedves eladó a sarkon lehet, hogy igazából egy vérfarkas? Sosem tudhatod, kivel hoz össze a sors... s mihelyst leszáll az éj, Erisbourne utcái megtelnek még náluk is vérszomjasabb éjszakai ragadozókkal...

Galand játékok

Galand játékok

Ingyenes kaland játékok. Folyamatosan frissülő új játékokkal. Számtalan online és flash játék közül választhatod ki a kedvedre valót. A kalandjátékokban kisebb-nagyobb küldetéseket hajthatsz végre, olykor egész szövevényes történetre fűzött játékmeneten haladva végig. A kalandjátékok a számítógépes játékok egyik legváltozatosabb műfaját jelentik, amelyek megoldandó feladatokat, megfejtésre váró rejtélyeket, mozaikokból építkező történetet kínálnak a játékosoknak.

Gladiatus

Gladiatus

Gladiátoros kaland játék. Ha nem félsz a pusztaság veszélyeitől, ha képes vagy büszkén belépni az arénába és képes vagy legyőzni az összes ellenfeledet, aki kihív téged - akkor lépj be a Gladiatus kegyetlen világába!

Kaland Játék Kockázat Online

Kaland Játék Kockázat Online

A nagy sikerű és méltán népszerű Kaland Játék Kockázat sorozat új életre kelt az internet lapjain. Regisztrálj, fórumozz és mindenekfelett játssz a fordulatokban bővelkedő, izgalmas, sőt félelmetes fantáziajátékokkal! Itt Te vagy a Főhős, Te döntöd el mikor melyik utat választod, milyen módon keveredsz ki a csapdákból.

Kalandok földje

Kalandok földje

Játékunkban más fantasy szerepjátékokhoz hasonlóan egy általad megalkotott karakter életét irányítod. Ha akarod akkor törpe harcosként vagy félóriás barbárként fedezheted fel Ghalla rég elfelejtett világán a sok ezer szörnyet és varázstárgyat. (INGYENES regisztráció) A játék kezelése roppant egyszerű. A bejelentkezési oldalon a regisztráció során általad választott azonosítóval, és a jelszavaddal tudsz belépni. Ekkor megjelenik a karaktereid listája, és egyetlen kattintással máris játszhatsz az általad kiválasztott karakterrel. Ha újabb karakterre vágysz, akkor az Új karakter létrehozása menüpontra kattintva a karaktergeneráló oldalra kerülsz, ahol ki tudod választani a karakter faját, kasztját, megadhatod kinézetét, valamint néhány szükséges információt, és máris játszhatsz. A játék folyamán nem kell megjegyezned a különböző parancsok nevét, tárgyak, szörnyek számát mint levelezős játékainkban. Minden lehetséges választási lehetőséged megjelenik a képernyőn és egyetlen egérkattintással folytathatod a kalandozásodat. Az alábbi oldalakon megismerkedhetsz a játékkal. A Kalandok Földjét bármikor INGYEN kipróbálhatod. Az ingyenes karakter majdnem minden szolgáltatását élvezheti a játéknak. Két lényeges korlátozás van: az ingyenes karakterrel nem lehet tárgyat átadni, és ingyenes karakter nem léphet ki az első zónából. Szintkorlátozás nincs, annyit játszol, amennyi jólesik.

Katsuro

Katsuro

Szamurájos kaland játék. Szörnyű árnyékok és lázadó harcosok hordái elpusztították a régen virágzó Ishimo birodalmát. Csak az ősi kódex követői, a szamurájok , a szerzetesek ősi tudásának segítségével tudják a békét visszaállítani. Harcolj te is velük a Katsuro-ban! -Élj túl és teljesíts számtalan hihetetlen kalandot. -Bizonyítsd erődet az arénában, és küzdj meg a hírnévért és becsületért. -Játssz és kommunikálj régi és új barátokkal. Jó játékot kívánok!

Hirdetés
Lanawin

Lanawin

Egy fantasy, misztikus világba kalauzol el Téged eme ingyenes, online szerepjáték. A többi hasonló szerepjáték közül kiemelkedő, hisz jóval több energia van a fejlesztésébe fektetve, és egy teljesen saját rendszert használ. A fórumos szerepjátékok amúgy is különleges formája az rpg-nek, ezért aztán, Lanawin duplán az. Várunk mindenkit szeretettel az oldalra.

Monsters Game

Monsters Game

Vérfarkasok és vámpír harca dúl. Szörnyeteges kaland játék. Évszázadok óta folyik a harc a Vámpírok és a Vérfarkasok között. Ez a harc nem csak a vadászterületről, hanem az egész világ feletti uralomról szól. A harc a Vámpírok és Vérfarkasok között az Interneten is folytatódik, s most te is lehetőséget kapsz, hogy eme harc részesévé válj! A részvételhez nincs másra szükséged csak Internet hozzáférésre és egy böngészőre (pl. Firefox). Kattints a "Regisztrálás"-ra és döntsd el, hogy a Vámpírok vagy a Vérfarkasok oldalán lépsz be a harcba. A regisztráció nagyon egyszerű és teljesen ingyenes, valamint nincs utána semmi kötelezettséged. Bejelentkezés után a karaktered Állapot ablakában találod magad. Itt megtalálsz minden fontos információt a karakteredről, a vadászlinkedet is, mellyel az Interneten keresztül tudsz áldozatokra vadászni. Ezt a linket például el tudod küldeni a barátaidnak, kirakhatod a saját oldaladra vagy aláírásként használhatod különböző fórumokon. Ekkor a jövendő áldozat rákattint a linkedre és általad meg lesz marva! Minden áldozat után kapsz 1-3liter vért (Vámpírként) ill. 1-3kg húst (Vérfarkasként).

Szerepjáték woww

Szerepjáték woww

JÁTSSZ INGYEN A LEGJOBB ONLINE SZEREPJÁTÉKKAL A WORLD OF W&BIRODALMÁBAN MÁR VÁRNAK RÁD. Az online szerepjátékok egyik kiválósága ez a fantasy game. Varázslatos és fantasztikus helyeken kalandozhatsz. Csodálatos tájakat járhatsz be. Kalandozz, játssz. Mágus, harcos és sámánok háborúja zajlik. Védd meg a világot.

Thrillion

Thrillion

Kaland játék. Ingyenes, böngésző alapú, online szerepjáték. Gyere és csatlakozz! Azt mondják, a Város nincsen és nem is volt soha. Akkor lenne valami nyoma vagy sebhelye a közös emlékezetben. Ha egyszer, csak egyszer hallgatnátok rám, elmondhatnám, hogy létezik lenyomata. Bennem. Én vagyok a város magányos krónikása. Ez a büntetésem, amióta világ a világ, csak azt nem tudom, vajon mivel érdemeltem ki mindezt.

Vadnyugati magyar szerepjáték

Vadnyugati magyar szerepjáték

Fedezd fel a vadnyugatot! Kalandozz valós időben! Ha szereted a vadnyugatot, akkor látogass el oldalunkra, és regisztrálj a Novus Mundus magyar mmorpg-be! Bújj bele Old Shatterhand vagy Winetou bőrébe! Légy Te a legnagyobb hadvezér, a legnagyobb törzsfő vagy a legnagyobb birodalom vezetője! Mindezt megteheted ebben az ingyenes, online vadnyugati szerepjátékban!

Vallheroes

Vallheroes

Szeretnél szörnyekkel vagy más játékosokkal harcolni? Saját szörnyeidet idomítani, harcba küldeni, és hadsereget készíteni belőlük? Esetleg kereskedni? Karaktered képességeit fejleszteni, legyen az varázsló, harcos vagy kézműves. Vagy netalán lopni, rabolni? Saját klánt szeretnél amivel a legnagyobb dicsőséget vívhatod ki magadnak? Akkor itt a helyed hogy összemérd tudásodat a többi játékossal a Vallheroes ingyenes kalandjátékában. Ez az internetes kalandjáték nem igényel letöltést, egy egyszerű és ingyenes regisztráció után, rögtön elkezdheted a játékot. A játék menete könnyen megtanulható, de a rengeteg véletlenszerű kaland okán megunhatatlan. A szerepjáték úgy lett elkészítve hogy nem kell éjjel-nappal a gép előtt ülnöd, ha egy-két napig nem érsz rá játszani a felhalmozódott energiádat egyben megkapod így nem vesztesz semmit a többi játékoshoz képest.

Végzetúr Kalandjáték

Végzetúr Kalandjáték

A végzetúr egy ingyenes internetes kalandjáték a Beholdertől (Túlélők Földje pl...), ahol egy egyedi karaktert (Végzeturat) fejlesztesz és a játék közben kvíz kérdésekkel és IQ teszttel is próbára teszik az intelligenciád és műveltséged. A játék nem visz el sok időt, pár nap kihagyás nem hoz hátrányba a többi játékossal szemben. * A Végzetúrban egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük. * A játék során az IQ-dat is próbára tesszük kvízkérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak! * A játékból nem lehet kiesni, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat. * A játék nyitott végű, folyamatos újdonságokkal, fejlesztésekkel lepjük meg a játékosokat. * Nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz játszani, a lemaradást behozhatod.

Tuti menü