Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Kvíz Kátékok képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

Online Kvíz Kátékok - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » Online Kvíz Kátékok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Film Kvíz

Film Kvíz

Film Kvíz: egy kvíz filmkedvelőknek, avagy a találd ki a filmcímeket! Movie Lova Lova, a filmcímkitalálósdi. Filmeket kell kitalálni. Kapsz egy kérdést a filmekről és ha tudod a választ akkor szerencsés vagy

Idézet kvíz

Idézet kvíz

Találd ki, hogy a felsorolt három szerző közül kitől származik az idézet! Egy játék 10 véletlenszerűen adott kérdésből áll. Idézeteket kell kitalálni ebben az online kvíz játékban. Ha kitalálod akkor nyertél, ha nem találod ki akkor pedig sikeretlen a próbálkozásod

Kvíz Klub

Kvíz Klub

Kvíz Klub - A tudásszomj csillapítására. Főoldal Mióta elindítottuk a Kvíz Klubot mindig arra törekedtünk, hogy új ötletekkel tegyük még változatosabbá az oldalt. Az országban elsőként vezettük be a magyarázatos kvízt, hogy ne csak kérdésekből és válaszokból álljon a játék, hanem érdekességekkel tegyük még színesebbé. Egyedülálló szolgáltatásunk volt a nagy sikerű e-mail kvíz is. Most megőrizve ezeket a bevált hagyományokat egy teljesen új, különleges játékokkal kombinált Kvíz Klubot hoztunk létre. A cél azonban ugyanaz maradt: szórakozás és játék közben észrevétlenül tanuljanak és bővítsék tudásukat a játékosok, ezért nem feltétlen csak a pontszerzés a lényeg. Ezért a kvízkérdésekből egy tudásbázist hoztunk létre. Itt bárki olvasgathat, keresgethet információkat, szerkesztheti saját kérdéseit, hozzá szólhat máséhoz, vagy esetleg kiegészítheti azt. Így a játék több lehet, mint szórakozás.

Kvíz Próba

Kvíz Próba

Online kvízjáték - A KvízPróba egy interneten játszható kvízjáték, melyben 18 témakörből lehet választani. A kérdéseket a játékosok töltik fel így az adatbázis folyamatosan növekszik. A kérdések között van szöveges kérdés illetve képes, mindegyik kérdésnek van egy pontszáma... Jó válasz esetén ez a pont hozzáadódik a pontjaidhoz, rossz válasz esetén pedig kivonódik. A játékhoz regisztrálni NEM kötelező!

Kvizpart

Kvizpart

KvízPart, a kvízjátékok oldala. Sok-sok kvíztémakörben több százezer kvízkérdés vár. Legyél te az első a ranglisták valamelyikén! Gyűjtsd a kagylókat a KvízParton! Legyen saját kvízed! Ismerkedj meg teljes körűen a kvízírással kapcsolatos, oldalainkon olvasható tudnivalókkal, mielőtt belefognál a munkába. A magunk részéről mindent megteszünk azért, hogy biztosítsuk, hogy a játékban levő kvízek pontosak, helyesen írtak, jól játszhatók legyenek. A kvízírással kapcsolatos elvárásaink mindig is viszonylag lazák voltak, mégis a KvízPart inkább kvízei minőségére, mint mennyiségére szeretne büszke lenni. Az oldal nagy forgalmára tekintettel, és egyre gyarapodó tartalmának függvényében bizonyos változtatásokat láttunk szükségesnek, elsősorban az új kvízekkel kapcsolatos tartalmi kérdésekben. A legfőbb változás az, hogy mostantól a KvízPart hirdeti meg a kvíztémákat, melyek megírására jelentkezni lehet.

Hirdetés
Rejtvényfejtő játék

Rejtvényfejtő játék

A rejtvényjáték oldal szlogenje: több mint rejtvény, több mint játék. A honlapon online tölthetnek ki keresztrejtvényeket az érdeklődők. Az egyedi keresztrejtvények a Gyakorlás szekcióban találhatóak, ezek kitöltésével mások eredményeivel lehet versengeni. A Karrierjáték oldalon pedig egy hosszabbtávú stratégiai játékban vehetnek részt az érdeklődők: itt a keresztrejtvények megfejtéséért tapasztalati pontok, illetve extra kártyák járnak. Az extra kártyákat a későbbi keresztrejtvények megfejtése során lehet felhasználni, illetve a játékkörnyezetet módosíthatják. A rejtvényfejtés így válik egy komplexebb, de ugyanakkor nagyon szórakoztató stratégiai játékká. A honlap 2013. januárjában indult el.

Tuti menü