Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Neveldék képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

Online Neveldék - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » Online Neveldék
Keresés
Találatok száma - 7 db
Állatnevelde

Állatnevelde

"Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél" - Antoine de Saint Exupéry - A kis herceg Sok-sok állat közül válogathatsz és neveldheted őket , akár fajváltást is csinálhatsz.

Bocika

Bocika

bocika.hu - a bocifarm - mert kell egy boci kit nevelhetsz! Nevelj te is nálunk egy bocit, fórumozz, bloggolj, öltöztesd, keress vele pénzt... s még oly sok mindent :) A bocika.hu két éve alakult kis nevelde, melyben nemes egyszeruséggel névadóinkat, azaz gyönyörséges kis bocikat nevelhetsz. Nyomon követheted mindennapjaikat, munkába küldheted, étterembe járszatsz... S nem elhanyagolható dolog: Nálunk nincsen emeltdíjas SMS. Nincs. Pont.

Ebnevelde

Ebnevelde

Legyen saját virtuális kutyád! Több mint 50 kutyafajta közül választhatsz! Egyszerre több kutyát is nevelhetsz! Sokfajta kutyaház közül választhatsz! Egyedi nyakörvvel kényeztetheted kedvencedet! Többfajta italt és ételt adhatsz kutyáidnak! Az összeházasodott kutyáknak kiskutyái születnek!

Ló nevelde

Ló nevelde

Virtuális lovakat nevelhetsz. Szeretnél 1 lovat?? De nem lehet? Akkor nevelgesd lovad ezen az oldalon. Ez a nevelde azért jött létre, hogy legalább online lovatok lehessen, ha már igazi nem lehet! Jó lónevelgetést :)

Nevelde

Nevelde

A Nevelde Központ ingyenes magyar nyelvű neveldék oldala! Szerep játék, kalandjáték, stratégia nevelde, állat nevelde, egyéb neveldék...stb. Mindent megtalálsz, fórumozz, , chatelj, játssz, szórakozz

Nevelde Site

Nevelde Site

Megtudhatod, mi az a virtuális nevelde, milyen neveldék vannak és mire jó a nevelde. Melyik a legújabb nevelde? A legjobb magyar böngészős játékokkal foglalkozó weboldal. Stratégiai online játékok, Kalandjátékok, állatos neveldék és egyéb neveldék Jó böngészést!

Tétova teveklub

Tétova teveklub

Nincs még tevéd a TeveClub-on? Gyorsan kérj magadnak egyet! Nagyon sok teve él a tevefarmon - van kedved körülnézni? Ne feledd a Tevék 3D-s játszóterét sem, a CoolCamels.hu -t, ahol minden valós időben történik, ahol minden teve felöltözhet és kedvére csetelhet haverjaival.

Tuti menü