Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Póker képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

Online Póker - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » Online Póker
Keresés
Találatok száma - 37 db
A te póker bónuszod

A te póker bónuszod

Szereted a kihívásokat?Szereted a Pókert? Mi tudjuk számodra a legjobb póker termeket ahol a megfelelő stratégiával rengeteg gyenge játékossal szállhatsz szembe.Látogass el a honlapunkra és szerezz rengeteg póker bónuszt vagy ha még csak kezdő vagy akkor rengeteg ingyen póker pénzt is akár. A póker bónusz ajánlatok a legnépszerűbb termekbe szólnak, így mindegyik termeben találhatsz magadnak elég asztalt.

Bankrollépítés

Bankrollépítés

Halihóóó!!!!!!!! Minden pokerezni vágyot vár a pokeripar.com, legyen az kezdő vagy haladó. A pokeripar.com-on mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb bónusz ajánlatot,ahoz hogy megfelelő bankrollt építsen magának...Egyéb más sok hasznos információ is vár benneteket, csupán annyit kell tennetek hogy ellátogattok a pokeripar.com-ra.Higgyétek el nem bánjátok meg.

Bwin

Bwin

A bwin sport, szórakozás és még ennél is több. A feszült izgalom nálunk garantált. Mi nemcsak beszélünk róla, hanem mi csináljuk is. És ebben Önnek is része lehet. Mindegy hogy valaki már profi játékos-e, vagy még csak kezdő - nálunk mindenkinek ugyanaz az esélye. Az online szerencsejáték szektorban vezető szerepet töltünk be. Szemléltetésként néhány szám: kínálatunkban naponta akár 30 000 izgalmas fogadás szerepel, több mint 90 sportágban - ez már önmagában is rekordnak számít, de ez még nem minden. Kínálatunk jelenleg 22 nyelven érhető el, viszont azon fáradozunk, hogy honlapunk a jövőben még több nyelven legyen olvasható.

Chocolate Poker

Chocolate Poker

Izgalmas póker játékok, részletesen felépített hűségprogram, és naponta több, mint 50.000$ értékű garantált verseny vár téged is a Chocolate Poker online pókerteremben. Vasárnapi nagy versenyeinken könnyen megalapozhatod a pókertőkédet, vagy ingyenes versenyeinken keresztül is ráléphetsz a sikeres pókerjátékosok útjára. Állandó promóciók Magyar játékosoknak, csatlakozz hozzánk te is, és kezd nálunk építeni a saját bankrollodat.

Freeroll

Freeroll

Kockázatmentesen szeretnél részt venni a póker versenyeken, úgy hogy közben még pénzt is kaphatsz? A válasz a freeroll. A freerollok alatt olyan versenyeket értünk, melyek részvétele nem köthető előfeltételhez, de a póker terem promóciós céllal ingyen pénzt oszt ki a legjobb játékosok között. Folyamatosan fejlődő freeroll lista várható, mely a legnépszerűbb póker termek versenyeit gyűjti össze.

Full Tilt

Full Tilt

Online Póker a leggyorsabban növekvő online pókerteremben. A Full Tilt Póker oldalai az online pókerezés legjavát nyújtják: világhírű profik, óriási bónusz, valódi pénzes vagy játékpénzes játék. A Full Tilt Póker az egyetlen olyan online pókerterem, amelyet profi játékosok terveztek és alakítottak ki, és amelyen olyan profik játszanak, mint Phil Ivey, Chris Ferguson és Howard Lederer.

Governor of Poker

Governor of Poker

Az eredeti Governor of Poker játék, amelyben egy kedves kis texasi szegényember bőrébe bújhatunk, hogy sorra nyerjük meg a környező városokban megrendezett pókerbajnokságokat, hogy az így szerzett vagyonunkkal ingatlanokat vásároljunk. Ha egy város összes jelentős ingatlanát felvásároltuk, akkor elindulhatunk a polgármesteri címért, és ha a címet az összes városban elnyertük, akkor egyen út vezet Texas állam kormányzói székébe.

Ingyen póker pénz

Ingyen póker pénz

Kockázatmentesen szeretnél pókerezni? Nem akarsz egy terembe befizetni, vagy csak nehézkesnek találod a menetét? Mi tudjuk a választ. Juss hozzá több mint 600 dollár ingyen póker pénzhez, mellyel kockázatmentesen pókerezhetsz, Omaházhatsz vagy amilyen póker variánst szeretnél játszani. A döntés a tied

Letölthető Póker

Letölthető Póker

A Letölthető Póker oldala kártya és póker játék kedvelőknek kínál számítógépre letölthető, és onnan játszható játékokat. A játékok ingyenes demó verzióban tölthetők le, így amennyiben nem tetszenek, nem szükséges fizetni.

Hirdetés
Octogon Poker

Octogon Poker

Octogon Poker - Magyarország első internetes pókerterme A játékban minimum kettő, de maximum tíz játékos vehet részt. Minden játékos két kártyalapot kap a játékosok elől takarva képpel lefelé, továbbá öt kártya kerül az asztalra képpel felfelé (common cards), amelyet minden játékos egyenlő eséllyel használhat. A hét kártyából azt az öt lapot kell kiválasztani, amely a legerősebb összeállítást adja. Az első játékostól jobbra ülő játékost jelölő korong /Dealer button/ jelzi és ez a játékos lesz ebben a játékban az utolsó. A jelölőkorong minden játékban az óramutató járásával megegyező irányban mozog így minden játékos lesz első és utolsó is. Osztást megelőzően az első játékos a mindenkori kisebb limit felét, mint tétet /small blind/ az asztalon elhelyezi, az első játékostól balra eső játékos az adott körben a második a mindenkori kisebb limitet teszi meg tétnek /big blind/. A többi játékos lapjaik megtekintése után rakhat tétet. A Dealer a mindenkori első játékossal kezdve minden játékosnak két lapot oszt képpel lefelé. A licitet a második játékostól balra ülő játékos kezdi. Minden játékosnak a körben három lehetősége van : 1. Tartja a már bent lévő tétet (call) 2. Megemeli a már bent lévő tétet a kisebb limittel (raise) 3. Eldobja a kártyáit és ezzel kiszáll a játékból (fold) Az első licit után a Dealer három kártyát képpel felfelé kioszt az asztal közepére.

Online póker portál

Online póker portál

A pokeraneten portálján alapos írások ismertetik az online póker világát, a pókertermek bónuszrendszereit. Hosszú leírás írja le leggyakoribb online póker fajta, a Texas Hold'em szabályait, játékmenetét, elnevezéseit. A hírlevélre regisztrálva a felhasználók számtalan internetes pókerterem aktuális akcióiról és versenyeiről új tájékoztatást kapnak.

Online póker suli

Online póker suli

Non profit online póker közösség. Csatlakozz Te is és tanuljunk egymástól ingyen, mérjük össze tudásunkat egymással. Aki már játszott valaha pókert, az pontosan tudja, hogy a sikeresség kulcsa nem csak abban rejlik, hogy mikor milyen lapokat játsszunk meg. Fokozottan igaz ez egy nagyobb volumenű verseny esetében.

Pacific poker

Pacific poker

Játsszon online pókert a 888.com Pacific Poker oldalán, és élvezze az azonnal felhasználható bőséges induló bónuszt a Texas Holdem és más online póker játékokban és bajnokságokban! Csatlakozzon online póker közösségünkhöz, és vegyen rész az online pókerjátszmákon, amelyeken ingyenes belépőt nyerhet a nagy pókereseményekre!

Party Póker

Party Póker

Choose the free poker software download or our new no download play in your browser poker game. A PartyPoker.com a legjobb online pókeroldal. Akár a Texas Hold'em, az Omaha vagy a 7 Card Stud érdekli, megtanulhat játszani, élvezheti a készpénzes játékokat, és pókerversenyeket is rendezhet barátaival megújított és fejlesztett oldalunkon. Mostantól a többasztalos játék is könnyebb, mint valaha.

Póker bónusz fixen

Póker bónusz fixen

Naponta frissülő póker hírek és póker stratégiai cikkek.A póker híreink és videóink a napi póker világával kapcsolatos eseményeket mutatják be.Rengeteg póker bónusz ajánlat és rakeback ajánlatok is.Póker stratégiai cikkek az alapoktól kezdve nyújtanak segítséget minden játékosunk számára és ha valami kérdés merülne fel a póker fórumunkon felteheted a kérdéseidet.

Póker Bónuszok

Póker Bónuszok

A póker a világon az egyik legelterjedtebb kártyajáték. Oldalunk segítségével megismerkedhetsz a póker rejtelmeivel és elsajátíthatod a tudást ami szükséges ahhoz, hogy nyerő játékos váljon belőled. Senki se születik profinak, de bárkit híressé és gazdaggá tehet ez a népszerű játék. Látogass el oldalunkra és alapozd meg póker tudásod.

Póker bónuszok

Póker bónuszok

Szeretnénk minél több embert megismertetni az Online pókerrel és különösen az Omaha Pókerrel. Segítséget nyújtunk azoknak a kezdő játékosoknak akik a saját pénzük kockáztatása nélkül szeretnék kipróbálni az Online Pókert. Mindezek mellett a legjobb és legjövedelmezőbb bónuszokhoz szeretnénk hozzásegíteni mindenkit, hogy minél sikeresebb legyen a pókerkarrierjük.

Tuti menü