Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport és Tábla Játékok képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

Sport és Tábla Játékok - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » Sport és Tábla Játékok
Keresés
Találatok száma - 9 db
100% Online játékok

100% Online játékok

Játssz népszerű online játékokkal. Nem baj ha nem ismered a szabályokat, mert az oldalon megtalálhatod az online domino, römi, snapszer, snooker, és sakk játékszabályokat is. Ingyenes illetve készpénzes játékok várnak. Play on-line games in free and real money. On the website the most popular games are the on-line rummy, the on-line snapszer, and the on-line domino. The players who playing in real money they are available for special promotions.

Chess.net

Chess.net

Angol nyelvű sakk portál, ahol sok sok hasznos infót találsz a sakk játékokról. Chess.net is the BEST place to play chess online, chat, meet new friends and learn with Grand Masters. Watch our FREE chess video lessons!

Forma1

Forma1

Ultimate Raceway, Ultimate Formula Racing, Formel1 Puzzel stb. Mindenféle forma1-es autós játék, kirakós, kifestős, versenyzős játékok. Hódolj a Forma1 Sportnak. Schumacher visszatért. Játsz flash játékokkal !

Gördeszkás játékok

Gördeszkás játékok

Rengeteg ingyen gördeszkás flash játékok. Gyere és próbáld ki te is!Rengeteg ingyen gördeszkás flash játékok. Gyere és próbáld ki te is!Rengeteg ingyen gördeszkás flash játékok. Gyere és próbáld ki te is!Rengeteg ingyen gördeszkás flash játékok. Gyere és próbáld ki te is! Rengeteg ingyen gördeszkás flash játékok.

Lovas játékok

Lovas játékok

Lovas játékok. Játékok mellé mellékeltük a típusát, egy rövidke bevezetőt, közvetlen a játék alatt pedig többségében "használati utasítás" is található, így tényleg kikapcsolódik minden felhasználó! Rendszeres látogatóinknak köszönhetően rendszeresen bővíthetjük a játékok listáját. Ezen az oldalon olyan lovas játékokat találsz, amelyeknek James a zebra a főszereplője. Hol kalózkodik, hol cirkuszi artista, hol pedig a Karácsonyt menti meg a gonosz tankok elől. A népszerű platformjáték-sorozat TELJES SOROZATA a lovak kedvelői számára honlapunkon is elérhető!

Lovas online játékok

Lovas online játékok

Irány a lóversenypálya és az ügető: böngészőben egyszerűen játszható flash játék válogatás, online futamok és akadály versenyek a lovak kedvelőinek. Ingyenes flash játékok pónikkal, versenylovakkal és szélvész paripákkal, pattanj hát nyeregbe te is. Humoros lovas jelenetek, vicces felvételek lovakkal a főszerepben.

Sakk

Sakk

Online Sakk játékok. Ezeken a lapokon lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön az Interneten keresztül sakkozzon barátaival, ismerőseivel vagy idegenekkel. Természetesen ez teljesen ingyenes az Ön számára! Lehetőséged van sakk játékok letöltésére is.

SakkBaratok

SakkBaratok

Felnőtt online szórakoztató portál, Sakk. A pepita mezők hadvezéreként lehetőséged nyílik megmérkőzni a világháló géniuszaival! Csak regisztrált látogatók szólhatnak hozzá. Mérkőzz online más sakk játékosokkal.

Szűcs Dávid

Szűcs Dávid

Figo, Raúl, Zidane... - igazi egyéniségek, kiknek nevét az egész világ ismeri. Most itt a lehetőség, hogy te is a nyomdukaikba lépj! A Focis játékok weboldal csak rád vár, hogy bemutasd a legpimaszabb cseleket, és legyél Te a csapat ásza. Számtalan szoftver áll a rendelkezésedre, melyeknek egyik legfőbb tulajdonsága, hogy 100%-ig ingyenesek. A másik közös tulajdonság, hogy mindegyik a híres zöld füvön játszódik. 11-11 mindenre elszánt labdarúgó feszül egymásnak, hogy megküzdjenek a kupáért. TE sikerre vezetheted mindannyiójukat!

Tuti menü