Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Startégiai Online Játékok képes leírás - Online Játékok.tlap.hu
részletek »

Startégiai Online Játékok - Online Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinejatekok.tlap.hu » Startégiai Online Játékok
Keresés
Találatok száma - 16 db
Ikariam

Ikariam

Az Ikariam egy ingyenes böngészős játék. A feladat az hogy a játékos vezessen egy népet egy ősi világban. Városok építése, kereskedelem és háború. A tenger hangja, fehér homokos part és napsütés! Valahol egy kis mediterrán szigeten, egy ősi civilizáció éledezik. A vezetésed alatt a jólét és felfedezések egy új korszaka kezdődik. Üdvözölünk az Ikariam-ban.

Ingyen letölthető játékok

Ingyen letölthető játékok

Nem mindenki kedveli a flash alapú játékokat. Az ingyen letölthető játékok oldalán olyan játékokat mutatunk be, amelyeket a számítógépre kell telepíteni. Ezek mellett olyanokat is bemutatunk, amelyeket böngészőn keresztül kell játszani, viszont nem flash alapú játékok. Szép grafikájú, minőségi játékok között válogathatsz.

Ingyenes játék

Ingyenes játék

Farmerama, a legdilisebb, legmókásabb játék, az ingyenes játékok között! Építsd fel a farmod, nevelgess állatkákat, vess, arass, szórakozz nagyokat barátaiddal, ismerőseiddel! A Farmerama teljesen ingyenes játék és még csak letöltened sem kell semmit a játék futtatásához. Az ingyenes játékok többségénél nem olyan fontos a társaság, ami itt ez másképp van. Segíts elhordani a követ a szomszéd földjéről vagy küldj ajándékot! Vicces feladatok, móka, kacagás, ez a Farmerama!

Khanwars

Khanwars

Játszodd el a történelmet a 11 egyedi nép valamelyikével. Összetett, valós idejü stratégia 16 harci és ostrom egységgel, 11 egyedi egységgel, épületekkel, képességekkel és sok más játék alkotóelemmel, amik elszórakoztatnak téged, de ugyanakkor le is izzaszt egy kicsit, amiközben versenyzel több ezer játékossal a világ minden részéről. A KhanWarsban 11 nemzet közül választhatsz, mindegyiknek van saját valami különleges bónusza és egyedi harci egysége. Okosan válassz és a nemzeted tulajdonságai köré építsd a stratégiád, annak érdekében, hogy sikeres légy. Egy saját várral kezded a játékot és ahogy fejleszted az alapvető. Találd meg az egyensúlyt a katonai és nyersanyag épületek között, mert ezek az alapjai egy erős birodalomnak. Válaszd ki a legjobb harci felállást, találd meg az egyensúlyt a külömböző egységek közt: Lovasság, Ostrom gépek, Nyilasok és Gyalogosok közt, vagy veszteni fogsz. Ennyire egyszerű. Építs egy erős sereget, de légy óvatos és okos, mert nem mindig a nagyszámú sereg vezet a győzelemhez. Fejleszd a hősöd képességeit és kövesd azt az utat - a több harci képesség sikeressé tesz a harcban, de sebzi a gazdaságodat. Válaszd ki a megfelelő fejlődési útvonalat, annak érdekében, hogy belőled váljon ki egyike a játék vezéreinek. Okosan válaszd ki a szövetségeseidet, a nehéz pillanatokban ők tudnak segíteni.Alapíts vagy csatlakozz egy klánhoz, harcolj másokkal és győzz

Kings Age

Kings Age

Középkori stratégia. Ez a lovagok és várak kora. Az a kor, mikor kardok csapnak össze és királyokat koronáznak. Irányításod alatt új falvak születnek, nőnek és gyarapodnak. Békében épp úgy, mint háború idején cselekedj bölcsen és vezesd királyságod a dicsőség és jólét útján! Fedezd fel a KingsAge világát! A KingsAge elején a birodalmad csak egy kis faluból és pár farmból áll. Ki tudod terjeszteni ezt egy birodalom fővárosává? A következő oldalak egy kis áttekintést adnak hogyan lehetsz képes erre. A falud fejlesztésére a várban van lehetőséged. Itt építhetsz új épületeket és bányákat, amelyekből a nyersanyagokat kapod. Más birodalmak is vannak a falud közelében, amelyek másik játékosokhoz tartoznak. Kereskedhetsz vagy harcolhatsz velük amennyiben ezek követelményei teljesülnek.

Klánháború

Klánháború

A Klánháború egy online, webes, böngésző alapú játék. Minden játékos egy kis falut irányít, küzdve a hatalomért és a dicsőségért. A speed körökön mind klánkörök, mind játékoskörök esetén ha döntetlen alakul ki: Faluszámra megy a kör: Először a pontszámot nézzük, aztán a LE, LET, LEV pontok alapján megyünk sorban, és szűkítjük a kört. Pontszámra megy a kör: Először a faluszámot nézzük, aztán a LE, LET, LEV pontok alapján megyünk sorban, és szűkítjük a kört. Minden egyéb esetben: döntetlen esetén, a játékosok és a klánok között a LE( ha szükséges: LET, LEV) pontok szerint fogjuk kialakítani a végső sorrendet, és csak az így nyertes játékos kap jutalmat.

Miderion játék

Miderion játék

Sötét idők járnak ma Miderion vidékein. A Király halott! A Mideriánusok szövetsége a felbomlás szélén áll. Az ármánykodó Nagyurak egymás háta mögött szövögetik álnok terveiket a hatalom megszerzéséről, mialatt mindenki a királyi Koronát, Palástot, és a Jogart keresi. A Legenda úgy tartja, hogy ezeket a tárgyakat egyenként is mágia övezi, de aki egyszerre birokolja mindet, az szinte legyőzhetetlenné válik. A Király elleni merénylet óta sokakat elhurcoltak otthonaikból, sok falu vált a tűz és az acél martalékává. Akik életben maradtak mind bosszút fogadtak az egyre gyengülő, elnyomó Mideriánus szövetség Urai ellen. A harc, a fosztogatás, és a halál mindennapossá vált. Már csak az a kérdés lesz e ember ki szembeszáll a hatalommal, a hatalomért.

Minden, ami Farm Frenzy

Minden, ami Farm Frenzy

Weboldalunk a Farm Frenzy PC-játéksorozattal foglalkozik. Oldalunkról többek között minden farm frenzy rész demo verziója letölthető, olvashat nálunk teszteket, illetve minden, a játékokkal kapcsolatos hírt megtudhat. 3 webáruházin keresztül is megvásárolhatja online a játékot, ha megtetszett, ráadásul rendkívül kedvező áron.

My Lands

My Lands

My Lands: böngésző-alapú többfelhasználói online játék (MMOG). Műfaja - a valós idejű katonai-gazdasági stratégia, fantasy. Egy olyan korban, amikor a sötétek és a világosak békésen éltek egymás mellett, egy eddig egyetlen faj számára se ismert hatalom forrásra találtak rá: a Fekete igazgyöngyre. A hatalmi egyensúly felborult, és mindenki megpróbálta saját kezébe venni a kitermelés irányítását. A nagy birodalom összeomlott, és kitört a belső háború. Városának lakói Önt választották uralkodójukká. Hozzon létre új városokat, tanulmányozza a tudományokat, foglalkozzon az épületek építésével és javításával, képezze a csapatokat, fogadjon fel hősöket, kereskedjen a piacon, vizsgálja meg a vidéket, hogy rátaláljon ismeretlen ókori civilizáció elhagyatott településeire: romokra, Bányákra, Sós Tavakra, Kőbányákra, Tárnákra, Aranybányákra, győzze le a szörnyetegeket, fossza meg a többi játékost külső birtokaiktól, kémkedjen, küzdjön meg a szomszéd városokkal településeikért , rombolja szét az ellenséges épületeket és állítsa helyre a sajátjait, az ellenséggel szembeni ellenállás érdekében egyesüljön más kormányzókkal és ne feledje, , hogy a törékeny béke mindig jobb, mint a véres háború.

Hirdetés
Ogame

Ogame

OGame - a legendás játék az űrben! Fedezd fel az univerzumot több ezer játékossal együtt. Az OGame egy stratégiai űrszimulátor játék több ezer játékossal a világ minden tájáról, akik egymás ellen játszanak. A játékhoz csak egy böngészőre van szükséged. Ezzel szeretnénk köszönetet mondani több mint 20 millió játékosnak több mint 500 univerzumban a világ minden részéről. Köszönjük a kritikát, ötleteket, kitartásotokat, végtelen türelmeteket és nem utolsó sorban a megszámlálhatatlan órányi jókedvet.

Online stratégiai játékok

Online stratégiai játékok

A stratégiai játékok komoly múltra tekintenek vissza a számítógépes játékok történelmében. Ennek hála, hogy ma már rengeteg féle ilyen témájú elfoglaltsággal tölthetjük el szabadidőnket. Közös tulajdonságuk, hogy igen keményen megdolgoztatják az agytekervényeket. Itt valóban csak a józan ész számít, tiszta megfontolt gondolkodás. Híres és hírhedt hadvezérek helyébe léphetsz tehát be, egy jó vagy rossz parancsoddal a történelmet (vagy a jövőt} is megváltoztathatod. Lássunk pár izgalmas címet a kínálatból: Tower defense 3, Ultimate, Tacitcs core. Az összes játék közös tulajdonsága, hogy szabadon játszható! Nem kell tehát más, mindössze megfelelő taktikai és harcászati és logikai érzék.

Orion Csillagköd

Orion Csillagköd

Az Orion Csillagköd ingyenes online játék. Négy faj választható a játékban. A játék célja, hogy a résztvevő játékosok a lehető legtöbb holdat gyűjtsék össze. Az online stratégiai játék jellegéből adódóan ezt javarészt egymástól, harcok árán tehetik meg. Hatékonyságukhoz a csapatjáték járul hozzá. Ligákba tömörülhetnek, diplomáciával és összehangolt támadásokkal a ligák a játék motorja. A csillagkod.hu teljes mértékben magyar fejlesztésű internetes stratégiai játék.

Pirate Storm

Pirate Storm

Új online, ingyenes játék: szállj vízre a PirateStorm kalózos játékban! Hozd létre a felhasználód ingyen, majd indulj távoli kikötőkbe zsákmányszerző utakra, csatározz a gép vezérelt játékosok mellett más felhasználókkal a tengeri uralomért, vadássz különös tengeri lényekre! A játék számtalan lebilincselő kihívásokkal, minőségi látványvilággal és részletekbe menően kidolgozott, összetett játékmenettel várja a felhasználókat.

Piszkos Fred a Kapitány

Piszkos Fred a Kapitány

Te is Rejtő Jenő rajongó vagy? Támogatod a magyar termékeket, szolgáltatásokat? Akkor a Piszkos Fred játékot imádni fogod! Izgalmas időtöltés lehet az egész család számára, de játszhatsz online is, csak csatlakozz a négy klub egyikéhez! Keress fel minket a hivatalos oldalunkon, vagy a Facebookon!

Présház online stratégiai játék

Présház online stratégiai játék

A Présház egy magyar böngészős stratégiai játék, melyben borászként szőlőt termeszthetsz és bort készíthetsz. A cél, hogy - a megfelelő gondoskodás és a helyes gazdálkodás révén - Te szerezd a legtöbb pontot. Eközben szabadon kereskedsz másokkal, illetve szövetkezhetsz is velük: borversenyeket rendezhettek, borvidékekbe tömörülhettek az anyagi előnyök érdekében. Lehetsz a szőlőhegy ördöge is, akár be is törhetsz másokhoz.

Skyrama

Skyrama

Ingyenes játékokat vadászol? A Skyrama biztos kikapcsolódást nyújt Neked és barátaidnak. A Skyrama repülőteres játék, ahol repülőgépeket kell irányítanod egyik reptérről a másikra, fogadnod kell az utasokat és még megannyi feladattal kell mindennap megküzdened. Az ingyenes játékok többsége egyhangú és monotonná válik egy idő után, mert nincsenek benne kihívások. A Skyrama ezzel szemben merőben más, hisz folyamatosan fejlődnöd kell, hogy újabb épületeket, díszítő elemeket vehess repteredre.

Tuti menü